Proef de Provence
Zoeken met Google
 deze site  internet
Menu U bent hier:  Home > Bijgerechten
 
Hoofdgerechten
Salades
Bijgerechten
Nagerechten
Menu's
Fotoboek

 

Bijgerechten

Deze bijgerechten zijn snel te bereiden en kunnen eenvoudig worden aangepast voor meerdere personen. Bovendien passen ze ook erg goed bij de andere gerechten.

Het rozemarijnbrood is heerlijk bij een aperitief, maar kan ook goed gegeten worden bij een salade of hoofdgerecht (bijvoorbeeld de stoofschotel). De champignons en tomaten smaken net iets specialer door de combinatie met kruiden. De pilafrijst met ananas vormt samen met de gebraden kip een smaakvol geheel.

Rozemarijnbrood
Gebruik van gist
Provençaalse champignons
Provençaalse tomaten
Pilafrijst met ananas

 

Tuinontwerp Groningen - Plant en Stijl © 2003-2014  Proef de Provence | Contact | Links | Sitemap | Home
Reclamebeheer via Revive Adserver Nederland - Hosting door Platform IQ