Proef de Provence
Zoeken met Google
 deze site  internet
Menu U bent hier:  Home > Fotoboek
 
Hoofdgerechten
Salades
Bijgerechten
Nagerechten
Menu's
Fotoboek

 

Fotoboek

Salades

Salade NicoiseSalade Niçoise:
Deze frisse zomer(maaltijd)salade met tonijn dankt zijn naam aan de plaats waar de vis vandaan komt: Nice.

Salade chèvre chaudSalade chèvre chaud:
Een salade met warme geitenkaas op een geroosterd broodje. De geitenkaas wordt tongstrelend.

Hoofdgerechten
RatatouilletaartRatatouilletaart:
In deze taart zijn alle lekkere groenten van de Provence verenigd. Heel smaakvol dus!
Provencaalse stoofschotelProvencaalse stoofschotel:
Een heerlijk gerecht voor de koudere dagen. Het vlees wordt een dag van te voren al met de ingrediënten gemengd, zodat alle smaken goed in het vlees trekken.  
Provencaalse zalmProvencaalse zalm:
De zalm krijgt een mooi, smakelijk korstje door het eerst kort te grillen en daarna in de oven te verwarmen. De saus is verrassend! 
Gebraden kip met appel en rozemarijnGebraden kip met appel en rozemarijn:
Een heerlijke kip uit de oven met de zachte maar aromatische smaak van rozemarijn. De gebakken appel maakt het compleet.

Bijgerechten
RozemarijnbroodRozemarijnbrood:
Dat brood zelf maken niet moeilijk hoeft te zijn, bewijst dit brood. De geur van het brood ruik je in het hele huis. 
Provencaalse champignonsProvencaalse champignons:
Champignons zijn snel te bereiden. Deze Provencaalse versie ook. Heel smaakvol door een paar eenvoudige ingrediënten.
Provencaalse tomatenProvencaalse tomaten:
Deze gegrilde tomaten zijn heel eenvoudig te maken en met veel andere gerechten te combineren. 
Pilafrijst met ananasPilafrijst met ananas:
Snel te bereiden rijst met een subtiele kruidensmaak en frisse licht gebakken ananas. 

Nagerechten
Franse appeltaartFranse appeltaart:
Een lichte appeltaart van bladerdeeg, die daarom ook erg goed als nagerecht kan worden gegeten.
Crème brûléeCrème brûlée:
Verras liefhebbers van zoete toetjes met dit typisch Franse gerecht. Dit nagerecht vergt enige voorbereiding, maar die kan goed een (halve) dag van te voren worden gedaan.
CrêpesCrêpes:
Echt Frans, dunne pannenkoekjes zoet of hartig belegd. Ook lekker als  lunchgerecht.

Tuinontwerp Groningen - Plant en Stijl © 2003-2014  Proef de Provence | Contact | Links | Sitemap | Home
Reclamebeheer via Revive Adserver Nederland - Hosting door Platform IQ