Proef de Provence
Zoeken met Google
 deze site  internet
Menu U bent hier:  Home > Hoofdgerechten
 
Hoofdgerechten
Salades
Bijgerechten
Nagerechten
Menu's
Fotoboek

 

Hoofdgerechten

Dat de Fransen veel gebruik maken van de oven en grill(pan) blijkt wel uit onderstaande gerechten. Een grillpan is handig en sneller warm dan de ovengrill. In een grillpan schroeit vis of vlees snel dicht en blijft het vocht en dus meer smaak in het vlees. Bovendien gebruik je veel minder vet. Je hoeft de pan namelijk maar heel dun met olie in te vetten. 

De kip, ratatouilletaart, stoofschotel en zalm zijn vier gerechten die niet moeilijk zijn om te maken. Hou wel rekening met de voorbereidingstijd of tijd dat het gerecht in de oven moet.

Ratatouilletaart
IngrediŽnten
Bereidingswijze
ProvenÁaalse stoofschotel
IngrediŽnten
Bereidingswijze
ProvenÁaalse zalm
IngrediŽnten
Bereidingswijze
Gebraden kip met appel en rozemarijn
IngrediŽnten
Bereidingswijze

 


Tuinontwerp Groningen - Plant en Stijl © 2003-2014  Proef de Provence | Contact | Links | Sitemap | Home
Reclamebeheer via Revive Adserver Nederland - Hosting door Platform IQ