Proef de Provence
Zoeken met Google
 deze site  internet
Menu U bent hier:  Home > Nagerechten > CrÍpes
 
Hoofdgerechten
Salades
Bijgerechten
Nagerechten
Menu's
Fotoboek

 

CrÍpes

Voor 12-15 crÍpes

IngrediŽnten: 

  • halve liter volle melk
  • 200 gr. meel
  • 3 eieren
  • mespuntje zout
  • 100 gr. boter of olie

 

Klik hier voor een vergroting

Bereidingswijze: 

  1. Meng de eieren met het meel, de zout en giet beetje bij beetje de melk erbij
  2. Laat het beslag 2 tot 3 uur rusten in de koelkast
  3. Giet per crÍpe ca. 3 eetlepels in een niet te grote koekenpan en keer wanneer de bovenkant droog is
  4. Leg de crÍpe op een bord en besmeer deze bijvoorbeeld met wat citroensap en suiker en rol de crÍpe op.

Serveersuggesties: 

  • Ook lekker met een bolletje ijs en bosbessenjam

 


Tuinontwerp Groningen - Plant en Stijl © 2003-2014  Proef de Provence | Contact | Links | Sitemap | Home
Reclamebeheer via Revive Adserver Nederland - Hosting door Platform IQ