Category: Nagerechten

creme_brulee

Crème brûlée

6 personen Ingrediënten: 8 eieren (alleen de dooier) 6 theelepels kristalsuiker 2 kopjes dikke room* 1 theelepel puur vanille extract Bereidingswijze: Verwarm de over voor op 150o C Klop in een grote kom de eierdooiers en suiker totdat de …

franse_appeltaart

Franse appeltaart

“Tarte aux pommes” Ingrediėnten: 250 gr. bladerdeeg (ca. 7 blaadjes) 1 ei (alleen de dooier) 2 eetlepels gesmolten boter 4 ą 5 stevige appels eventueel 1 eetlepel Calvados Bereidingswijze: (Quiche)vorm met boter invetten Bedek de vorm met de …

crepes

Crêpes

Voor 12-15 crêpes Ingrediënten: halve liter volle melk 200 gr. meel 3 eieren mespuntje zout 100 gr. boter of olie Bereidingswijze: Meng de eieren met het meel, de zout en giet beetje bij beetje de melk erbij Laat …