De streek

Het gebied in Zuid Frankrijk is een zeer populaire bestemming om jezelf even te verwennen. Naast het eten en de wijn kun je genieten van een mooie streek. Waarbij je door wijngarden en groene landschappen kunt verplaatsen. De streek is een aanrader voor het bezoeken van dorpjes, steden, natuur, stranden en nog meer bezienswaardigheden.

Bekijk hier aspecten die je kunt vinden in de Provence streek >>

Côtes de Provence
Côtes de Provence Provence kent een rijke geschiedenis als het gaat om rosé makerij. Sinds de Romeinse tijd zijn de wijnbrouwers van Provence al dé specialisten van de rosé. Zelfs in die tijd kwamen de rijke en vooraanstaande inwoners al naar de regio om te proeven van deze topkwaliteit ros&e
Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Check ook eens! Alle blogcategorieën
Dingen om te doen in Provence

Meer informatie over de streek 

De Provence biedt ook tal van manieren om actief te blijven tijdens het bezoek. Wandelpaden doorkruisen de regio en bieden een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee en het platteland van de Provence. Je kunt ook deelnemen aan watersporten zoals kajakken of zeilen, of zelfs de vele wijngaarden verkennen op zoek naar een goede fles lokale wijn. Wie op zoek is naar iets meer ontspanning, kan genieten van de zon op een van de prachtige stranden van de regio, zoals La Plage de Cassis of La Plage de Cavalaire-Sur-Mer.