Contact leggen met Proef de Provence

"Proef de Provence" is een website waar de regio in Zuid-Frankrijk - de Provence - centraal staat. De regio heeft namelijk vele wonderlijke kenmerken en bezienswaardigheden en wij willen deze graag delen met anderen.
Als er onduidelijkheden zijn, is het mogelijk om contact op te nemen met "Proef de Provence". We beantwoorden graag jouw vragen en bieden eventuele verduidelijking bij onze artikelen. Het is ook mogelijk dat we informatie aanpassen als deze irrelevant is of verkeerd wordt uitgelegd. We vragen je vriendelijk om het onderstaande contactformulier zorgvuldig in te vullen met jouw verzoek en dan gaan wij aan de slag om het verzoek te verwerken en te beantwoorden.

Het verzoek indienen 

Op het moment dat je een vraag hebt over de Provence of over een desbetreffende pagina, dan is het voor ons handig om dit er duidelijk bij te vermelden. 

Hoe duidelijker je vraagstelling is, hoe eenvoudiger het is om snel reactie te kunnen geven, die ook duidelijk antwoord geeft op je vraag. We proberen de vraag ook zo snel mogelijk te beantwoorden, maar het kan soms enkele dagen duren. 

Alvast bedankt,
Proef de Provence

Naam
Wat is je e-mailadres?
Je opmerkingen...
Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Kijk hier ook eens naar Alle blogcategorieën
Dingen om te doen in Provence
Meest gelezen