Algemene Voorwaarden

Wanneer u gebruik maakt van de aangeboden informatie en dergelijke die u kunt vinden op Proef de Provence, stemt u in met de drie juridische vlakken van Proef de Provence. Dit zijn de algemene voorwaarden, Privacy Verklaring en de Disclaimer.
Hieronder vindt u onze algemene voorwaarden >>

Informatie

De informatie die gegeven wordt op Proef de Provence is met veel zorgvuldigheid samen gesteld door een de redactie van Proef de Provence. De informatie wordt met regelmaat geactualiseerd of indien nodig aangevuld met relevante informatie. Proef de Provence is niet verantwoordelijkheid voor onvolledigheden of onjuistheden die eventueel te vinden zijn op de website.

We doen ons best om relevant te zijn, maar we zijn een informatieportaal en we dienen dan ook alleen om informatie te geven en niet mensen over te halen. Dit geldt hetzelfde voor de tips die gegeven kunnen worden in de artikelen. Wanneer deze tips niet werken of foutief uitvallen, dan dient u zelf deze verantwoordelijkheid te nemen en kunt u deze niet achterhalen op Proef de Provence.

We geven bij deze aan geen aansprakelijkheid en verantwoording te nemen, mocht het toch voorkomen dat we als schuldig worden aangewezen.

Tips en contact

Wanneer er tips worden gegeven aan Proef de Provence wordt er GEEN vergoeding gegeven. Bij het aanvragen van een zakelijk contact dient u in te stemmen met de voorwaarden van adverteren. Deze wordt gegeven na het indienen van een verzoek.

Wanneer u een tip stuurt naar Proef de Provence, dan heeft Proef de Provence direct het recht gekregen om deze tip te gebruiken en eventueel te delen met de consumenten.

Wanneer er toch een vergoeding wordt gevraagd, zullen we deze netjes afslaan. Wanneer u dan vraagt om het te verwijderen van de website, dan is het mogelijk dat we hier niet aan meewerken.

Contact kan alleen gelegd worden met de daarvoor bestemde mogelijkheden. Formulieren die ingevuld zijn, maar geen relevantie hebben met Proef de Provence worden niet beantwoord!

Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Kijk hier ook eens naar Alle blogcategorieën
Dingen om te doen in Provence
Meest gelezen